top of page

Coaching

Mijn taak als coach bestaat er in je te helpen meer uit je leven of een bepaalde situatie te halen. Als coach zorg ik voor de structuur en geef gericht feedback. Ik begeleid en ondersteun je in het bereiken van een concreet individueel doel. 

Ik help je vrijmaken van wat er in de weg zit zodat jouw kwaliteiten vrijkomen. Ik zorg ervoor dat je in beweging komt en help je bij het uitzetten van jouw nieuwe koers. Iedereen van ons bezit alle bronnen, ik help je ze te ontsluiten. Ik ben actief nieuwsgierig zodat jij kan ontdekken wat er echt aan de hand is en wat jij echt wil.

Voorafgaand aan de coaching vraag ik jou om een intakeformulier in te vullen. Dit wordt gebuikt in het opstartgesprek. Vanuit het opstartgesprek wordt het traject van de coaching bepaald.

jongerencoaching:

Na meer dan 20 jaar onderwijservaring waarin het begeleiden van jongeren centraal heeft gestaan wil ik vanuit mijn expertise en onderzoek jongeren op pad helpen in deze complexe maatschappij. Heel wat jongeren zijn overprikkeld, stuurloos en zitten met veel vraagtekens.   Voor gradus@ vitae heb ik een traject uitgewerkt dat jongeren leert om naar zichzelf te kijken, hun talent te gebruiken als krachtbron en hun grenzen te bewaken. Het maakt hen positiever en ze zien opnieuw kansen in hun leven.

Voor wie:

-tieners +14j

-jongeren van gescheiden ouders

-jongeren die kampen met leerstoornissen

-jongeren die vastzitten in zichzelf na verlies, ziekte….

 

kortom jongeren die zich niet goed in hun vel voelen…

Prijs

Intake: 
4 sessies: 

€ 65 
€ 200

Je betaalt de intake afzonderlijk van de 4 sessies. Kies je voor een extra sessie na je coachingstraject kan dit perfect. Elke sessie duurt 60 minuten.

Voor bedrijven en facturen: offerte op maat

bottom of page